pxl

Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van Spiqle Agenda

Maakt actieve reminders mogelijk

Gebruik Spiqle Agenda® om zorgvragers eraan te herinneren dat het tijd is om te ontbijten, medicijnen in te nemen of een badjas aan te trekken omdat de zorgverlener langskomt om te helpen met douchen.

Directe oproep

Is de telefoon niet goed opgehangen? Wil je aandacht vragen voor een belangrijke boodschap? Plaats een ‘direct bericht’ of een ‘spoedbericht’. Deze verschijnt al dan niet met een geluidssignaal direct op het scherm. Met één druk op de knop is het bericht ook weer van het scherm te verwijderen.

De persoonlijke begroeting

De persoonlijke begroeting zorgt ervoor dat de zorgvrager het gevoel heeft dat een naaste om hem of haar geeft. Dit zorgt voor geborgenheid en helpt het gevoel van eenzaamheid enigszins te verlichten.

Weerbericht

Het huidige weer wordt altijd op het scherm weergegeven. Zo weet de zorgvrager of het verstandig is om binnen te blijven of juist naar buiten te gaan. Ook het weerbericht voor morgen wordt getoond.

Eenvoudig in gebruik

De app is ontwikkeld voor mensen van alle leeftijden. Binnen een paar minuten kun je ermee aan de slag.

Inclusief internet toegang

Dankzij de ingebouwde communicatiemodule heb je geen eigen internetaansluiting nodig om Spiqle Agenda® te gebruiken. Hierdoor is de installatie eenvoudig en de verbinding zeer betrouwbaar. Werkt binnen Europa. We werken samen met Simpoint om simkaartjes voor internettoegang te leveren.

Betrouwbaar

Dankzij de combinatie van softwareontwikkeling en mediaspeler profiteer je van onze jarenlange ervaring met deze technologie. Geen zorgen, het werkt! Dit is niet zomaar een app op een tablet of een klein scherm dat moeilijk te lezen of te begrijpen is.