pxl

Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van Spiqle Agenda

Overzicht van activiteiten

Overzicht van alle activiteiten

Geeft een overzicht van de activiteiten op de dag en in de week zonder vewarring te veroorzaken. Zet een onbeperkt aantal afspraken in de agenda. Er verschijnt telkens maar één afspraak tegelijk op het scherm.

Efficiënt

Efficiënt

Het bijhouden van de agenda kost dankzij allerlei ingebouwde slimmigheden maar enkele minuten per week.

Indicatie tijd

Altijd een indicatie van de huidige dag

Op het scherm van Spiqle Agenda® zie je altijd de datum, dag, moment van de dag en de tijd. Zelf kun je nog instellen hoe dit weergegeven wordt.

Groot scherm

Groot scherm

Het grote scherm laat uitsluitend noodzakelijke informatie zien. Dit zorgt voor leesbaarheid, ook op grotere afstand. Het voorkomt verwarring.

Meerdere zorgvragers

Voeg meerdere zorgvragers toe

Je kunt met de app van Spiqle Agenda® de agenda’s van een onbeperkt aantal zorgvragers bijhouden.

Gedeelde toegang

Gedeelde toegang

De Spiqle Agenda® app werkt met een inlognaam en paswoord. Je kunt andere familieleden ook toegang geven zodat je samen voor je naaste kunt zorgen.

Langer zelfstandig thuis wonen

Maakt langer zelfstandig wonen mogelijk

Spiqle Agenda® stelt mensen instaat veel langer zelfstandig te blijven wonen. Het zorgt voor rust en hersteld het gevoel van eigenwaarde. Het ontlast de partner doordat deze niet de hele dag steeds weer dezelfde vragen hoeft te beantwoorden.

100% tevredenheidsgarantie

Niet tevreden, geld terug garantie

Wij beloven je dat Spiqle Agenda® werkt. Ben je niet 100% tevreden dan mag je je Spiqle Agenda binnen één maand ons retourneren en ontvang je het aankoopbedrag terug.

Herinnert eraan medicatie in te nemen

Maakt actieve reminders mogelijk

Gebruik Spiqle Agenda® om de zorgvrager attent te maken dat het tijd is om te ontbijten, of dat de medicatie moet worden ingenomen. Of dat deze een badjas aandoet omdat de zorg langskomt om te douchen.

Direct bericht sturen

Directe oproep

Telefoon niet goed opgehangen? Aandacht vragen voor een belangrijke boodschap? Plaats een ‘direct bericht’ of een ‘spoedbericht’. Deze verschijnt al dan niet met een audiosignaal direct op het scherm. Met een druk op de knop ook weer van het scherm te verwijderen.

Persoonlijke begroeting

De persoonlijke begroeting

De persoonlijke begroeting zorgt ervoor dat de zorgvrager het gevoel heeft dat een naaste met hem of haar begaan is. Dat zorgt voor geborgenheid en helpt een gevoel van eenzaamheid wat te verlichten.

Handleiding Spiqle Agenda

Weerbericht

Het huidige weer staat altijd op het scherm. Zo weet de zorgvrager of het verstandig is om binnen te blijven, of juist naar buiten te gaan. Ook het weerbericht van morgen wordt weergegeven.

Eenvoudig in gebruik

Eenvoudig in gebruik

De app is ontwikkeld voor mensen van alle leeftijden. Met een paar minuten kun je aan de slag.

Inclusief internet

Inclusief internet toegang

Dankzij de ingebouwde communicatiemodule heb je geen eigen internetaansluiting nodig om Spiqle Agenda® te gebruiken. Daarom is de installatie eenvoudig en is de verbinding erg betrouwbaar. Werkt binnen Europa. Om dit mogelijk te maken werken we samen met Simpoint die de simkaartjes voor de internettoegang leveren.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Door de combinatie van software ontwikkeling en media speler profiteer je van onze jarenlange ervaring met deze technologie. Geen zorgen, het werkt! Niet zomaar een een app op een tablet of een klein scherm dat je moeilijk kunt lezen of begrijpen.