pxl

Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van Spiqle Agenda

Maakt actieve reminders mogelijk

Gebruik Spiqle Agenda® om de zorgvrager attent te maken dat het tijd is om te ontbijten, of dat de medicatie moet worden ingenomen. Of dat deze een badjas aandoet omdat de zorg langskomt om te douchen.

Directe oproep

Telefoon niet goed opgehangen? Aandacht vragen voor een belangrijke boodschap? Plaats een ‘direct bericht’ of een ‘spoedbericht’. Deze verschijnt al dan niet met een audiosignaal direct op het scherm. Met een druk op de knop ook weer van het scherm te verwijderen.

De persoonlijke begroeting

De persoonlijke begroeting zorgt ervoor dat de zorgvrager het gevoel heeft dat een naaste met hem of haar begaan is. Dat zorgt voor geborgenheid en helpt een gevoel van eenzaamheid wat te verlichten.

Weerbericht

Het huidige weer staat altijd op het scherm. Zo weet de zorgvrager of het verstandig is om binnen te blijven, of juist naar buiten te gaan. Ook het weerbericht van morgen wordt weergegeven.

Eenvoudig in gebruik

De app is ontwikkeld voor mensen van alle leeftijden. Met een paar minuten kun je aan de slag.

Inclusief internet toegang

Dankzij de ingebouwde communicatiemodule heb je geen eigen internetaansluiting nodig om Spiqle Agenda® te gebruiken. Daarom is de installatie eenvoudig en is de verbinding erg betrouwbaar. Werkt binnen Europa. Om dit mogelijk te maken werken we samen met Simpoint die de simkaartjes voor de internettoegang leveren.

Betrouwbaar

Door de combinatie van software ontwikkeling en media speler profiteer je van onze jarenlange ervaring met deze technologie. Geen zorgen, het werkt! Niet zomaar een een app op een tablet of een klein scherm dat je moeilijk kunt lezen of begrijpen.