pxl

Spiqle Agenda helpt mensen met geheugenproblemen, de partner en mantelzorger

Weet alles over wie, wat, wanneer, en waar

Er zijn veel hulpmiddelen voor het geheugen op de markt. Stuk voor stuk bedacht vanuit het oogpunt van de technologie of verzorger, niet vanuit de zorgvrager! Spiqle Agenda doet dat juist wel.

Bij Spiqle staat de zorgvrager en de partner / mantelzorger centraal. Eigenwaarde terugkrijgen en houden door weten en begrijpen welk afspraken en activiteiten er gepland staan. Spiqle Agenda werkt als therapie op de relatie met partner en mantelzorger. 

Spiqle Agenda is ontwikkeld voor mijn vader. Hij wilde zo graag zelfstandig blijven maar alle producten die ik voor hem had gekocht om ons daarbij te helpen, deden niet wat ze beloofden. Dáárom heb ik Spiqle Agenda bedacht. 

Wat Spiqle bijzonder maakt is de oplossing voor het effectief weergeven van informatie. Spiqle Agenda kan voor veel doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld voor senioren en hun partners en mantelzorgers maar ook voor jongeren met bijvoorbeeld ADD, ADHD, Asperger, Autisme en veel meer.

Spiqle Agenda is uniek

Dankzij Spiqle Agenda's grote beeldscherm ziet de zorgvrager altijd wat er staat te gebeuren. Je hoeft er niet naar toe te lopen. De beschikbaarheid van informatie zorgt ervoor dat de zorgvrager niet de hele dag dezelfde vraag stelt aan de partner of mantelzorger. Dit zorgt voor rust en herstelt het zelfvertrouwen.  Reminders zorgen ervoor dat een melding verschijnt als het tijd is om te eten, drinken, medicijnen in te nemen of wanneer de zorg langskomt, Zo ontstaat er structuur en duidelijkheid. 

De techniek van Spiqle Agenda is erop gericht dat de zorgvrager zelf niets hoeft te doen. Als we iets hebben geleerd van deze groep mensen is het dat er juist behoefte is aan hulpmiddelen die geen kennis of vaardigheden eisen. 

10 redenen om voor Spiqle Agenda te kiezen

 • Het grote beeldscherm met een beelddiagonaal van ruim 55 centimeter zorgt ervoor dat de berichten gemakkelijk gelezen kunnen worden. Overdag maar ook 's nachts.
 • De persoonlijke begroeting geeft een gevoel van geborgenheid.
 • Er ontstaat geen verwarring als gevolg van teveel informatie of onsamenhangende informatie. 
 • Omdat de berichten hun vaste plaats op het scherm hebben, ontstaat er snel gewenning en rust.
 • Dankzij de mogelijkheid om 'Directe berichten' te plaatsen kun je altijd van waar ook ter wereld, onmiddellijk een boodschap op het scherm plaatsen. Handig dus, om te laten weten dat je wat later bent, of dat de zorg wat later komt. Maar ook handig als de telefoon niet goed is opgehangen. 
 • Er verschijnt géén onnodige of overbodige informatie op het scherm. Dat zorgt immers alleen maar voor verwarring, paniek en onrust. 
 • De zorgvrager hoeft er niets voor te doen en dus ook niet iets voor te kunnen of te leren. Dus niet ernaar toe te lopen om te tikken, swipen, pinchen, drukken, of praten. En dat is maar goed ook.
 • De installatie is eenvoudig. Gewoon de stekker in het stopcontact, code invoeren in de app op je mobieltje en starten maar. Je bent meteen verbonden en de ingebouwde internetverbinding werkt in heel Europa. De zorgvrager heeft dus geen eigen internetverbinding meer nodig.
 • Je houdt Spiqle Agenda gemakkelijk bij via een app op je mobiele telefoon, tablet of PC.
 • Je kunt de app ook delen met je familie of zorgverlener. Je staar er niet alleen voor. Het bijhouden kost je slechts enkele minuten per week. Samen met je zorgvrager de activiteiten doornemen en plannen is een leuke bezigheid en kun je natuurlijk ook via de telefoon op afstand in orde maken.
 • Er is géén opzegtermijn. Je betaald automatisch en je kunt dat stopzetten wanneer je dat wilt.

Koop daarom nu jou Spiqle Agenda®

Probeer het één maand zonder risico. Niet tevreden, geld terug! GRATIS verzending