pxl

Spiqle Agenda helpt mensen met geheugenproblemen, de partner en mantelzorger

Weet alles over wie, wat, wanneer, en waar

Er zijn veel hulpmiddelen voor het geheugen op de markt. Stuk voor stuk bedacht vanuit het oogpunt van de technologie of verzorger, niet vanuit de zorgvrager! Spiqle Agenda doet dat juist wel.

Bij Spiqle staat de zorgvrager centraal. Eigenwaarde terug krijgen en behouden door weten en begrijpen. Dit werkt tevens als therapie op de relatie met partner en mantelzorger die sterk profiteert van de voordelen van het gebruik van Spiqle Agenda. 

Spiqle Agenda is ontwikkeld voor mijn vader. Hij wilde zo graag zelfstandig blijven maar alle producten die ik voor hem had gekocht om ons daarbij te helpen, deden niet wat ze beloofden. Dáárom heb ik Spiqle Agenda bedacht. 

Wat Spiqle bijzonder maakt is de oplossing voor het effectief weergeven van informatie. Spiqle Agenda kan voor veel doeleiinden worden ingezet. Bijvoorbeeld voor senioren en hun partners en mantelzorgers maar ook voor jongeren met bijvoorbeeld ADD, ADHD, Asperger, Autisme en veel meer.

Ik bepaal mijn leven, niet mijn geheugen

Spiqle Agenda is uniek

Dankzij Spiqle Agenda's grote beeldscherm ziet de zorgvrager altijd wat er staat te gebeuren. Je hoeft er niet voor naar toe te lopen. De beschikbaarheid van informatie zorgt ervoor dat de zorgvrager niet de hele dag dezelfde vraag stelt aan de partner of mantelzorger. Dit zorgt voor rust en herstelt het zelfvertrouwen. Omdat het tevens mogelijk is om te melden dat het tijd is om te eten, drinken of medicijnen in te nemen of wanneer de zorg langskomt, ontstaat er structuur en duidelijkheid. 

De techniek van Spiqle Agenda is passief. Als we iets hebben geleerd van deze groep mensen is het dat ze juist behoefte hebben aan hulpmiddelen die geen kennis of vaardigheden vragen. Voor Spiqle Agenda hoeft de zorgvrager dan ook zelf helemaal niets te doen of te kunnen.

Het ideale hulpmiddel voor dementie

Het ideale hulpmiddel voor dementie

10 goede redenen om voor Spiqle Agenda te kiezen

  • Het grote beeldscherm met een beelddiagonaal van ruim 55 centimeter zorgt ervoor dat de berichten gemakkelijk gelezen kunnen worden. Overdag maar ook 's nachts.
  • De persoonlijke begroeting geeft een gevoel van geborgenheid.
  • Er ontstaat geen verwarring als gevolg van teveel informatie of onsamenhangende informatie. 
  • Omdat de berichten hun vaste plaats op het scherm hebben, ontstaat er snel gewenning en rust.
  • Dankzij de mogelijkheid om 'Directe berichten' te plaatsen kun je altijd van waar ook ter wereld, onmiddellijk een boodschap op het scherm plaatsen. Handig dus, om te laten weten dat je wat later bent, of dat de zorg wat later komt. Maar ook handig als de telefoon niet goed is opgehangen. 
  • Er verschijnt géén onnodige of overbodige informatie op het scherm. Dat zorgt immers alleen maar voor verwarring, paniek en onrust. 
  • De zorgvrager hoeft er niets voor te doen en dus ook niet iets voor te kunnen of te leren. Dus niet ernaar toe te lopen om te tikken, swipen, pinchen, drukken, of praten. En dat is maar goed ook.
  • De installatie is eenvoudig. Gewoon de stekker in het stopcontact, code invoeren in de app op je mobieltje en starten maar. Je bent meteen verbonden en de ingebouwde internetverbinding werkt in heel Europa. De zorgvrager heeft dus geen eigen internetverbinding meer nodig.
  • Je houdt Spiqle Agenda gemakkelijk bij via een app op je mobiele telefoon of tablet. Je kunt de app delen met je familie of zorgverlener. Daardoor sta je er niet alleen voor. Het bijhouden kost je slechts enkele minuten per week. Samen met je zorgvrager de activiteiten doornemen en plannen is een leuke bezigheid en kun je natuurlijk ook via de telefoon op afstand in orde maken.
  • Er is géén opzegtermijn. Je betaald automatisch  je kunt dat stopzetten wanneer je dat wilt.

Koop daarom nu jou Spiqle Agenda®

Probeer het één maand zonder risico. Niet tevreden, geld terug! GRATIS verzending

Spiqle Agenda geeft mijn moeder zelfvertrouwen waardoor ze meer rust heeft en minder angstig is.


Corry en Judy
Maarten en zijn vader
Lidia en ArendJan

Download de app

Google Playstore

Spiqle agenda app

Appstore

Spiqle agenda app