Help je grootouders aan een beter leven zonder dat zij daar iets voor hoeven doen of kunnen.

Ken je dat? Dat je -weer- uren in de auto zit omdat je vader de telefoon niet goed heeft opgehangen en onbereikbaar is? Er is nu hulp voor mensen met geheugenproblemen vanwege de leeftijd of ziektes als alzheimer, dementie of als gevolg van allerhande andere aandoeningen.

Met Spiqle Agenda® houd je als zorgverlener/mantelzorger bij, wat er allemaal in het verschiet ligt voor je zorgvrager. De zorgvrager ziet op een beeldscherm dat altijd aan staat én op een opvallende plek staat, wat er die dag en de komende dagen staat te gebeuren. Korte termijn geheugen op afstand als het ware.

Met een direct en urgent bericht valt je boodschap extra opvallend op zodat het heel snel gelezen wordt.

Hierdoor krijgt de zorgvrager controle over het leven. Het vertrouwen te weten wat er allemaal staat te gebeuren zorgt voor rust. 


Spiqle Agenda® is een digitale agenda waarin alle belangrijke afspraken en informatie al dagen tevoren op één scherm wordt gedeeld. 24 Uur per dag, 365 dagen per jaar.

De zorgvrager zelf hoeft helemaal NIETS te doen!Jij -als zorgverlener- bestuurt het scherm via de app en dat kost je nog geen drie minuten per week!

Het leven wordt beter en er zijn minder zorgen. De behoefte aan zorg en begeleiding wordt kleiner. Maaltijden en medicijnen worden op tijd ingenomen.

"Noud Wilders uit Nuenen is geheugen op afstand voor vader." Eindhovens Dagblad 29-09-2017

Klik op bovenstaande foto om het hele artikel te lezen.

Weten wat Spiqle Agenda voor jou kan betekenen? Doe dan de test! 

In 4 stappen start je met jouw Spiqle Agenda:

 • check
  Koop Spiqle Agenda® 
 • check
  Sluit aan op de gewenste locatie 
 • check
  Download de app uit de appstore  of playstore
 • check
  Begin met het maken van de agenda

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en nieuwtjes? Vul dan je naam en mailadres in:

Je ontvangt maximaal 1 mail per maand.

Het verhaal waarover je op deze site leest, is het verhaal over mijn vader. Ik wilde hem helpen om weer te genieten van het leven en langer de regie in eigen handen te houden.

En dat is gelukt. Mijn taak als mantelzorger is nu een stuk gemakkelijker en meer gericht op positieve zaken.

Kennismakings aanbieding: Bij de aanschaf van de speler krijg je het abonnement voor het eerste jaar gratis. Daarna betaal je € 8,95 per maand. 

Het bijhouden van de agenda gaat voor een groot deel automatisch en kost je hooguit enkele minuten per week. Daarmee maak je het leven van de zorgvrager, dat van andere zorgverleners én dat van je zelf een stuk aangenamer.

Bovendien geeft het een goed gevoel. Voor mij betekent het dat de tijd die ik doorbreng met mijn vader nu veel meer gericht is op positieve activiteiten, wat hij op zijn beurt weer erg waardeert. Hij is veel vrolijker en heeft ook minder zorg nodig. Dat is wat ik noem win-win!close

ONTDEK WAT HET VOOR JOU KAN BETEKENEN


SPIQLE AGENDA

VOOR WIE, WAAROM EN WANNEER

 • check-square-o
  De zorgvrager hoeft niets te kunnen of doen.
 • check-square-o
  Alle informatie 24 uur per dag op het scherm.
 • check-square-o
  Eenvoudig te beheren via de app.
envelope-open-o
envelope-open-o